Het menselijk lichaam kan ontzettend veel, maar is geëvolueerd om met name te lopen, rennen, dingen op te pakken en dingen te gooien. Deze bewegingen hebben een bepaalde richting, maar ook een bepaalde timing en coördinatie. Dit vormt de basis van Rob’s Way. De oefeningen die ik doe met mijn klanten zijn gebasseerd op  bewegingen waar het lichaam voor gemaakt is, hierdoor leren mijn klanten hoe ze hun lichaam optimaal kunnen gebruiken en worden ze sterker,sneller en verbetert hun balans en coördinatie.

Tijdens de training geef ik veel aandacht aan houding en techniek. Dit zorgt ervoor dat de resultaten maximaal zijn en de kans op blessures(ook buiten de training om) minimaal. Door mijn trainingsmethode juist toe te passen kunnen veel bestaande pijntjes minder worden of zelfs verdwijnen.

Hoeveel je sport,in het verleden  gesport hebt of hoe oud je bent maakt niet uit, de training wordt aangepast aan jouw niveau. Je zult de resultaten merken of je nou op kantoor zit, actief een sport beoefend, een wandeling maakt of met je kinderen speelt!

Maak een afspraak voor een gratis proeftraining, dan ik je verder uitleggen en vooral laten zien wat er mogelijk is!